Efter min hjernerystelse fik jeg anbefalt kraniesakral terapi og Rikke-Lise. Jeg gik på det tidspunkt med konstant hovedpine og tryk i hovedet. Efter en behandling forsvandt symptomerne, men kom stille og roligt tilbage efter ca 1 uge. Det samme sket efter anden behandling, men med længere tid uden symptomer. Efter tre behandlinger var alle symptomer væk. Jeg kunne næsten ikke tro det var sandt efter 3 måneder med konstant hovedpine og ikke være i stand at arbejde ved skærm. Jeg fik min fulde kapacitet og liv tilbage på bare nogle få uger. 

Emma 

 

"Da vi konsulterede Rikke-Lise og hendes kollega Else havde vi en 4 årig datter som bestemt ikke havde det godt. Hun havde store søvnproblemer, kunne ikke holde ud at få/have tøj og sko på. Fik kraftige gråd og vredesudbrud og havde meget OCD. Efter første besøg fik vi nogle øvelser som vi har arbejdet videre med derhjemme, og nu har vi et helt andet barn, som trives og som næste er symptomfri! Vi har igennem hele forløbet følt os hørt og forstået, og Rikke-Lise og Else har en professionalisme, som gør man som forældre føler sig i de bedste hænder"

Freja, Anders og Nora 

 

“Jeg er meget glad for at komme hos Rikke-Lise, det er et skønt afbræk fra hverdagen for mig der sikrer at jeg er afspændt og i balance”

Linnea

 

"Vores søn var kun 2 måneder gammel første gang vi besøgte Rikke-Lise. Han ville kun ligge på ryggen og det viste sig at han var låst i nakken. Efter den nænsomme behandling blev han lagt på maven og løftede hovedet med et smil - vi var helt rørte og meget glade!"

Mette

 

"Tak for en rigtig god behandling af min søn. Jeg lovede dig en Update med hans trillen. Og en uge efter du havde løsnet hans muskler op i lænden trillede han. Han triller hele tiden nu og det er svært at give ham ble på, for han vil bare om på maven:-) Så alt er som det skal være. Tusind tak for hjælpen. Arthur nyder at bruge kroppen"

 Arthur og Trine